top of page

ALLEREDE NÅ HAR MANGE FLYTTET INN I SIN NYE BOLIG I SAGA TERRASSE PÅ JESSHEIM

Å VÆRE MED PÅ DEN POSITIVE UTVIKLINGEN AV BYEN ER EN GOD INVESTERING FOR FREMTIDEN

Nyinnflyttet på Saga Terrasse
Detalje fra leilighet i Saga Terrasse på

MANGE HAR ALLEREDE FLYTTET INN I HELT NY LEILIGHET I SAGA TERRASSE 

Jessheim er en by i sterk vekst og utvikling. I 1990 var innbyggertallet 6.400 og nå i 2019 er folketallet steget til rundt  19 000. Dette er nesten en tredobling av innbyggertallet. Jessheim er ikke lenger et lite sted langs E6, men en levende og attraktiv by. Den sentrale beliggenheten midt mellom Oslo og Gardermoen gjør dette til et populært sted å bosette seg, og et boligkjøp her er derfor en god investering. 

Se et utvalg av ledige leiligheter i Saga Terrasse her.

Neste trinn i Saga Terrasse består av 47 prisgunstige leiligheter midt i Jessheim sentrum, ved togstasjonen. Velg mellom arealeffektive 2-roms til smarte 3- og 4-romsleiligheter fra 38 til 108 kvm. 

SE MER OM BOLIGENE HER!

Sebtrumsparken på Saga Terrasse
Eget smørerom på Saga Terrasse på Jesshe

Den sentrale beliggenheten til Saga Terrasse er en av mange fine kvaliteter som gjør at mange velger å bosette seg nettopp her.   Saga Terrasse ligger ”midt i sentrum” av Jessheim, med togstasjon like ved. I umiddelbar nærhet finner du også treningssenter, dagligvareforretning, legesenter m.m. Det er planlagt ny overgang til stasjonen som vil gjøre veien over til Storgata og storsenteret på Jessheim enda kortere enn hva den er i dag. Saga Terrasse vil få fine park- og uteområder samt eget smørerom for ski og mekkerom for sykler. Det vil bli et stort garasjeanlegg med gode parkeringsmuligheter! Med kun 5 minutter å gå til turstier og skogsområder må en si at alt en trenger er innen rekkevidde.

KONTAKT

Tom Z. Bliksmark

M. 909 25 904

tzb@sem-johnsen.no

Lene H. Markegård

M. 918 23 923

lhm@sem-johnsen.no

S&J Logo Prosjektmegling.jpg

Utvikler for Sagabyen er Jessheim Byutvikling AS, som eies av Ø M Fjeld Utvikling AS og Bane Nor Eiendom AS. Ø M Fjeld AS Entreprenør vil gjennomføre byggeprosjektene. Det er betryggende å vite at et solid selskap står bak entreprisen som også leverer godt håndverk til boligkjøperne. Vårt mål med utviklingen av Sagabyen er å skape en helt ny bydel i sentrum av Jessheim med gode urbane boliger tilpasset omgivelser og markedet.

bottom of page