top of page

BO GODT OG SMART I EN LETTSTELT LEILIGHET MED LAVE FELLESKOSTNADER PÅ SAGA TERRASSE

Å BO I EN HELT NY LEILIGHET OG SLIPPE VEDLIKEHOLD OG SNØMÅKING ER NOE MANGE ØNSKER SEG - FLYTT RETT INN NÅ OG MØT VINTEREN MED SENKEDE SKULDRE

Bo smart på Saga Terrasse du også
Lettstelte leiligheter på Saga Terrasse

KJØP LEILIGHET I SAGA TERRASSE OG FÅ LAVE DRIFTS- OG FELLESKOSTNADER 

Nå kan du sikre deg en helt ny og innflytningsklar leilighet i Saga Terrasse på Jessheim.

Alle leilighetene har god standard, og er arealeffektive, og mange leveres med integrerte hvitevarer. Boligene har ekstra takhøyde og rikelig med lysinslipp fra høye vinduer, noe som gir spesielt god romfølelse. Her er det duket for den gode hjemmefølelsen fra dag en, og i tillegg er det store opparbeidede uteområder mellom boligbyggene og en helt ny park. Bli en del av suksessen Saga Terrasse.

Se et utvalg av ledige leiligheter i Saga Terrasse her.

Neste trinn i Saga Terrasse består av 47 prisgunstige leiligheter midt i Jessheim sentrum, ved togstasjonen. Velg mellom arealeffektive 2-roms til smarte 3- og 4-romsleiligheter fra 38 til 108 kvm. 

SE MER OM BOLIGENE HER!

Bo lettstelt og sentralt på Saga Terrass
Eget smørerom på Saga Terrasse på Jesshe

Den sentrale beliggenheten til Saga Terrasse er en av mange fine kvaliteter som gjør at mange velger å bosette seg nettopp her.   Saga Terrasse ligger ”midt i sentrum” av Jessheim, med togstasjon like ved. I umiddelbar nærhet finner du også treningssenter, dagligvareforretning, legesenter m.m. Det er planlagt ny overgang til stasjonen som vil gjøre veien over til Storgata og storsenteret på Jessheim enda kortere enn hva den er i dag. Saga Terrasse vil få fine park- og uteområder samt eget smørerom for ski og mekkerom for sykler. Det vil bli et stort garasjeanlegg med gode parkeringsmuligheter! Med kun 5 minutter å gå til turstier og skogsområder må en si at alt en trenger er innen rekkevidde.

KONTAKT

Tom Z. Bliksmark

M. 909 25 904

tzb@sem-johnsen.no

Lene H. Markegård

M. 918 23 923

lhm@sem-johnsen.no

S&J Logo Prosjektmegling.jpg

Utvikler for Sagabyen er Jessheim Byutvikling AS, som eies av Ø M Fjeld Utvikling AS og Bane Nor Eiendom AS. Ø M Fjeld AS Entreprenør vil gjennomføre byggeprosjektene. Det er betryggende å vite at et solid selskap står bak entreprisen som også leverer godt håndverk til boligkjøperne. Vårt mål med utviklingen av Sagabyen er å skape en helt ny bydel i sentrum av Jessheim med gode urbane boliger tilpasset omgivelser og markedet.

bottom of page