top of page

HJELP BARNA INN I BOLIGMARKEDET PÅ SAGA TERRASSE DU OGSÅ

Å VÆRE UNG OG KOMME SEG INN PÅ BOLIGMARKEDET ER EN KREVENDE OPPGAVE FOR VÅRE HÅPEFULLE. HALVPARTEN AV ALLE UNGE FÅR HJELP AV FORELDRENE VISER TALL FRA STATISTISK SENTRALBYRÅ.

Hjelp barna inn på boligmarkedet
Detalje fra leilighet i Saga Terrasse på

PRISVEKSTEN DE SISTE 30 ÅRENE HAR SKUTT I TAKET DERFOR ER DET SMART Å TENKE LANGSIKTIG

Med lang nedbetaling og en ny leilighet i et vekstområde som Jessheim og Saga Terrasse kan det være lønnsomt å investere og leie ut til barna. Dette er en vinn vinn situasjon for de som har mulighet til dette. Med nærhet til alt, er Jessheim by ideell både for studenter, pendlere og de som liker det urbane kombinert med natur og friluftsaktiviteter.

Se et utvalg av ledige leiligheter i Saga Terrasse her.

Neste trinn i Saga Terrasse består av 47 prisgunstige leiligheter midt i Jessheim sentrum, ved togstasjonen. Velg mellom arealeffektive 2-roms til smarte 3- og 4-romsleiligheter fra 38 til 108 kvm. 

SE MER OM BOLIGENE HER!

La barna få en god start på voksenlivet
Bo sentralt med marka i nærheten på Saga

Den sentrale beliggenheten til Saga Terrasse er en av mange fine kvaliteter som gjør at mange velger å bosette seg nettopp her.   Saga Terrasse ligger ”midt i sentrum” av Jessheim, med togstasjon like ved. I umiddelbar nærhet finner du også treningssenter, dagligvareforretning, legesenter m.m. Det er planlagt ny overgang til stasjonen som vil gjøre veien over til Storgata og storsenteret på Jessheim enda kortere enn hva den er i dag. Saga Terrasse vil få fine park- og uteområder samt eget smørerom for ski og mekkerom for sykler. Det vil bli et stort garasjeanlegg med gode parkeringsmuligheter! Med kun 5 minutter å gå til turstier og skogsområder må en si at alt en trenger er innen rekkevidde.

KONTAKT

Tom Z. Bliksmark

M. 909 25 904

tzb@sem-johnsen.no

Lene H. Markegård

M. 918 23 923

lhm@sem-johnsen.no

S&J Logo Prosjektmegling.jpg

Utvikler for Sagabyen er Jessheim Byutvikling AS, som eies av Ø M Fjeld Utvikling AS og Bane Nor Eiendom AS. Ø M Fjeld AS Entreprenør vil gjennomføre byggeprosjektene. Det er betryggende å vite at et solid selskap står bak entreprisen som også leverer godt håndverk til boligkjøperne. Vårt mål med utviklingen av Sagabyen er å skape en helt ny bydel i sentrum av Jessheim med gode urbane boliger tilpasset omgivelser og markedet.

bottom of page